voetbalzone

‘Het is ook gunstig voor ons, dat het PSV-stadion zo slecht gevuld zal zijn’

Peter Nusselder18 sep 2013, 09:35
Laatst bijgewerkt: 18 sep 2013, 09:35
Advertentie

PSV slaagde er niet in om via AC Milan de groepsfase van de Champions League te bereiken en acteert zodoende ook dit seizoen op een lager niveau in de Europa League. Daarin krijgen de Eindhovenaren donderdag bezoek van Ludogorets, waar de Brabanders een oude bekende treffen.

/

Virgil Misidjan speelde, in het shirt van Willem II, namelijk al eerder in het Philips Stadion. De twintigjarige aanvaller verhuisde in de zomer naar de Bulgaarse club en ziet de ontmoeting met PSV als een test om te zien hoe hij het niveau van zijn huidige werkgever kan vergelijken met de top van Nederland. Misidjan wil bovendien in zijn vaderland laten zien wat hij kan aan clubs die geen interesse in hem hadden.

De vleugelspits gaat ervan uit dat hij donderdag in Eindhoven wordt opgesteld als rechtsbuiten en dat PSV’er Jetro Willems dan zijn directe tegenstander zal zijn. “Hij is aanvallend sterker dan verdedigend”, weet Misidjan, die in gesprek met De Telegraaf vooruitkijkt naar het Europese treffen. De Nederlander vindt het bovendien niet erg dat het PSV-publiek niet echt warm blijkt te lopen voor de Europa League. “Het is ook gunstig voor ons, dat het stadion zo slecht gevuld zal zijn”, vindt de aanvaller van Ludogorets.

Bezig met laden …