voetbalzone

'Het is overduidelijk dat mijn werkrelatie met Jol verre van goed is'

Daniel Cabot Kerkdijk20 mrt 2012, 09:40
Laatst bijgewerkt: 20 mrt 2012, 09:40
Advertentie

Martin Jol en Bobby Zamora lagen elkaar niet en dat leidde tot het vertrek van de aanvaller naar stadsgenoot Queens Park Rangers. Dickson Etuhu lijkt Fulham aan het einde van het seizoen eveneens te verlaten. De middenvelder van the Cottagers onderhoudt ook geen goede relatie met Jol.

/

"Het is overduidelijk dat mijn werkrelatie met Jol verre van goed is", vertelt Etuhu dinsdag in gesprek met diverse Britse media. "Ik denk dat ik aan het einde van het seizoen bij Fulham moet vertrekken. Ik kan je nu niet vertellen waar ik heen zal gaan, maar zolang ik speler van Fulham ben zal ik mijn uiterste best blijven doen."

Etuhu was onder leiding van Roy Hodgson en Mark Hughes basisspeler van Fulham, maar Jol ziet het minder zitten in de 29-jarige Nigeriaan. Hij kwam tot dusver in zeventien Premier League-duels binnen de lijnen, waarvan acht keer als invaller. Jol haalde enkele weken geleden de transfervrije Mahamadou Diarra naar Craven Cottage. De ex-Vitessenaar krijgt voorlopig de voorkeur boven Etuhu, die een contract tot medio 2014 heeft.

Bezig met laden …