voetbalzone

‘Het is overigens niet zo dat wij hem zelf hebben aangeboden bij Werder’

Peter Nusselder11 dec 2013, 10:00
Laatst bijgewerkt: 11 dec 2013, 10:00
Advertentie

De kans is behoorlijk groot dat Darryl Lachman in januari de overstap maakt naar Werder Bremen. De huidige nummer veertien van de Bundesliga is geïnteresseerd in de verdediger van PEC Zwolle, en de belangstelling blijkt wederzijds. Ook de werkgever van Lachman lijkt niet dwars te liggen.

/

PEC en Werder deden al eerder zaken, toen huidig AZ-aanvaller Denni Avdic door de club uit Bremen op huurbasis in Zwolle werd gestald, en hebben een samenwerkingsverband. Het voordeel van een transfer in januari is voor PEC dat er nog wat ontvangen wordt voor de 24-jarige Lachman; komende zomer is de verdediger transfervrij en zou hij voor niets de deur uit kunnen wandelen.

Technisch directeur Gerard Nijkamp sluit een overgang van Lachman na de jaarwisseling dan ook zeker niet uit. “Het is overigens niet zo dat wij hem zelf hebben aangeboden bij Werder. Er zitten verschillende Bundesliga-clubs bij ons op de tribune. Alleen is het logisch dat de informatievoorziening richting Werder wat makkelijker verloopt door de samenwerking”, vertelt Nijkamp aan Voetbal International.

Bezig met laden …