voetbalzone

‘Het is veel fijner om mét Christian te spelen dan tégen hem’

Erik van Dam22 jul 2015, 11:08
Laatst bijgewerkt: 22 jul 2015, 11:08
Advertentie

Kolo Touré is blij dat Liverpool zich op korte termijn gaat versterken met Christian Benteke. De spits zal Aston Villa gaan verlaten voor the Reds, een transfer waarmee zo’n 46,5 miljoen euro mee gemoeid zal zijn. Touré ziet uit naar de komst van Benteke en denkt dat hij precies de versterking is waar Liverpool behoefte aan heeft, voorin.

voetbalzone

“Benteke is een geweldige voetballer”, zegt de Ivoriaanse verdediger goedkeurend. “Het is veel fijner om straks mét Christian te spelen dan tégen hem. Hij is zo sterk en krachtig en zijn mentale power is ook van groot belang. Benteke is geen zwakke jongen, hij komt voor zichzelf op. Wat er ook gebeurt op dat veld, hij zal presteren”, heeft Touré de voorbije jaren gemerkt.

Touré is trots dat Benteke alweer zomeraanwinst nummer zeven wordt op Anfield. “De club heeft echt ongelooflijk zaken gedaan, we gaan een groot seizoen tegemoet. Als wij mentaal sterk genoeg zijn, zal niemand het team dat onze manager heeft gebouwd kunnen verslaan”, aldus de geroutineerde verdediger.

Bezig met laden …