voetbalzone

‘Het is voor Davy belangrijk wat de toekomstplannen van Vitesse zijn’

Gijs Freriks31 mrt 2014, 21:05
Laatst bijgewerkt: 31 mrt 2014, 21:05
Advertentie

Davy Pröpper heeft nog maar een eenjarig contract bij Vitesse en het is niet zeker dat de middenvelder ook volgend seizoen in Arnhem actief is. De onderhandelingen over een nieuw contract zijn opgeschort tot het einde van het seizoen, laat zaakwaarnemer Louis Laros weten.

voetbalzone

Er hebben ‘meerdere clubs voorzichtig geïnformeerd’, maar Pröpper gaat eerst met Vitesse om de tafel. “Voor een speler als Davy is altijd de nodige interesse, maar we hebben in de winterstop gezegd dat we aan het einde van het seizoen gaan praten. Die afspraak staat”, vertelt Laros aan Voetbal International.

“Wel is het voor ons belangrijk wat de toekomstplannen van Vitesse zijn”, vervolgt de belangenbehartiger. “Vitesse heeft te maken met de regels van Financial Fair Play en dat kan mogelijk invloed hebben op de selectie.” Pröpper was dit seizoen goed voor 5 doelpunten in 29 competitiewedstrijden. In november werd hij door Louis van Gaal geselecteerd voor de oefenduels met Colombia en Japan, maar Pröpper kwam niet in actie.

Bezig met laden …