voetbalzone

'Het is voordelig dat Duitsland op toernooien langzaam op gang komt'

Daniel Cabot Kerkdijk11 jun 2010, 13:43
Laatst bijgewerkt: 11 jun 2010, 13:43
Advertentie

Tim Cahill denkt dat Australië een positief resultaat kan overhouden aan de eerste ontmoeting op het WK in Zuid-Afrika, komende zondag in Durban tegen Duitsland. "Het zal een harde wedstrijd worden", voorspelt de middenvelder van Everton. "We weten daarnaast dat ze tactisch sterk zijn, weinig ruimte weggeven en fysiek heel moeilijk te verslaan zijn."

/

"Ons voordeel is dat Duitsland op toernooien langzaam op gang komt", citeert BBC Sports de Australisch international. "Dat is absoluut in ons voordeel. We hebben veel respect voor ze, maar we gaan ons uiterste best doen." Voor Cahill wordt het zijn tweede mondiale eindronde. Vier jaar geleden stond hij in alle vier duels van het toernooi in Duitsland in de basis.

Duits international Marko Marin ziet kansen tegen de Socceroos. "Ik denk dat Duitsland, met de sterke vleugelspelers die wij op dit moment in huis hebben, een grote rol van betekenis kan spelen. Ons snelle voetbal via de vleugels is een belangrijk onderdeel van ons spel. De verdediging van Australië staat diep, dus wij moeten ze via de vleugels kapot gaan spelen."

Bezig met laden …