voetbalzone

‘Het kan snel gaan in het voetbal, kijk maar naar Ricardo Kishna’

Daniel Cabot Kerkdijk14 mrt 2014, 06:15
Laatst bijgewerkt: 14 mrt 2014, 06:15
Advertentie

Sinan Keskin heeft een zwaar jaar achter de rug, maar inmiddels lacht het leven hem weer toe. De negentienjarige middenvelder kreeg een jaar geleden vocht in zijn liezen en moest volledig zijn rust nemen. In navolging van Davy Klaassen zocht ook Keskin af en toe zijn heil in Barcelona, waar hij door specialisten onder handen werd genomen. “Dat heeft het proces allemaal een beetje versneld.”

Keskin maakte eind januari, na een afwezigheid van elf maanden, zijn debuut in het elftal van Jong Ajax en heeft inmiddels vier wedstrijden in de Jupiler League achter zijn naam staan. In die periode zag Keskin de sfeer rondom Jong Ajax veranderen. “Door de goede resultaten is er meer vreugde in het team; iedereen is blij en vrolijk. Alles gaat nu lekker, dus het was voor mij heerlijk om langzaam in te stromen. Het elftal telt meer vastigheden en dat is prettig”, vertelt hij op de clubsite.

Keskin waagt zich nog niet aan heldhaftig taalgebruik. “Natuurlijk zou een overstap naar het eerste elftal mooi zijn, maar eerst ga ik bikkelen en daarna zien wel verder. Het kan snel gaan in het voetbal, kijk maar naar Ricardo Kishna.” Laatstgenoemde was aan het begin van het seizoen nog in de A2 actief was. “Maar het belangrijkste voor mij is fit blijven. Juist omdat ik het spelletje heb gemist geniet ik van iedere seconde die ik op het veld sta.”

Bezig met laden …