voetbalzone

'Het klopt dat ik met Feyenoord heb gesproken, maar dat betekent niet dat ik ga'

Bart Kruyt07 aug 2014, 09:42
Laatst bijgewerkt: 07 aug 2014, 09:42
Advertentie

Martin van Geel noemde Bas Dost niet zo lang geleden nog de ideale opvolger voor Graziano Pellè, maar inmiddels rekent de technisch directeur van Feyenoord niet meer op de komst van de spits: de onderhandelingen met VfL Wolfsburg zitten muurvast, waardoor Van Geel moet kijken naar andere opties. De komst van John Guidetti lijkt nu het meest voor de hand te liggen.

voetbalzone

De toekomst van de 25-jarige Dost ligt waarschijnlijk gewoon bij VfL Wolfsburg, waar zijn contract nog drie jaar doorloopt. De aanvaller had aangegeven wel wat te voelen voor een transfer naar Feyenoord en was zelfs bereid om salaris in te leveren, maar krijgt waarschijnlijk niet zijn zin. "Het klopt dat ik met Feyenoord heb gesproken, maar dat betekent niet dat ik daarheen ga", zegt Dost in gesprek met de Wolfsburger Allgemeine Zeitung.

"Feyenoord is een grote club in Nederland", benadrukt Dost. "Maar ik zit hier en als de beleidsbepalers van Wolfsburg zeggen dat ze me nodig hebben, dan blijf ik." Wolfsburg zou wel bereid zijn om Dost te laten gaan, maar alleen als de club erin slaagt om een nieuwe spits aan te trekken. Dat is tot op heden niet gelukt: Wolfsburg wilde zich graag versterken met Romelu Lukaku, maar de Belgisch international ging van Chelsea naar Everton.

Bezig met laden …