voetbalzone

'Het klopt niet dat ze geen spelers aan Juventus wilden verkopen'

Daniel Cabot Kerkdijk06 sep 2015, 12:47
Laatst bijgewerkt: 06 sep 2015, 12:47
Advertentie
voetbalzone

Juventus heeft een drukke transferperiode achter de rug. De Turijnse club nam afscheid van onder meer Carlos Tévez, Andrea Pirlo, Fernando Llorente en Arturo Vidal en versterkte zich met onder meer Alex Sandro, Juan Cuadrado, Paulo Dybala en Hernanes. Laatstgenoemde kwam op de laatste speeldag van Internazionale over.

De fans van Juventus vragen zich af of de van Chelsea Cuadrado een versterking zal zijn. De rechtspoot kwam het afgelopen half jaar amper in actie. "Ik zie overeenkomsten tussen de komst van Cuadrado en die van Tévez en Pirlo. Ook toen was er de nodige scepsis, maar ze hebben geweldige dingen laten zien", zo benadrukt algemeen directeur Giuseppe Marotta zondag aan Italiaanse media.

Marotta ziet Hernanes niet als een paniekaankoop. De Braziliaan kwam op 31 augustus voor maximaal elf miljoen euro van Internazionale over. "We kregen die dag te horen dat we hem konden halen en namen direct contact op. Inter stond open voor onderhandelingen, ook al wisten ze van tevoren dat ze verlies zouden maken. We hebben altijd een goede relatie met Inter gehad. Het klopt niet dat Inter geen spelers aan Juventus wilde verkopen. Nu hebben we een geweldige selectie, maar het zal lastig worden om beter te presteren dan afgelopen seizoen." Juventus verloor de eerste twee Serie A-duels.

Hernanes gaat bij Juventus met rugnummer 11 spelen! #aankoop #vaninter #oudedame #instavoetbalzone

Una foto publicada por Voetbalzone (@instavoetbalzone) el


Bezig met laden …