voetbalzone

‘Het leek of wij met z’n tienen speelden, dat hadden we beter moeten doen’

Robin Bruggeman15 apr 2016, 23:08
Laatst bijgewerkt: 15 apr 2016, 23:08
Advertentie

Het leek er vrijdagavond lang op dat het tegen degradatie strijdende De Graafschap met tien man onderuit zou gaan tegen FC Twente, maar via Piotr Parzyszek werd het vlak voor tijd toch nog 1-1. De Achterhoekers waren na afloop van de wedstrijd helemaal op, al konden ze een kleine glimlach natuurlijk niet onderdrukken.

/

“Het is lekker dat we vlak voor tijd nog gelijk maken, maar we hadden op meer gehoopt”, vertelde aanvoerder Ted van de Pavert voor de camera’s van FOX Sports. “Cambuur moet nu nog maar zien te winnen. Er komen nog drie moeilijke wedstrijden, maar ook daar kunnen we punten pakken.” Hij krijgt in De Gelderlander bijval van zijn trainer Jan Vreman: “We moeten heel blij zijn met het punt. Na de rode kaart voor Jeroen Tesselaar werd het heel zwaar, maar we hebben ons helemaal leeggeknokt.”

Robbert Schilder was na de wedstrijd kritisch over de verrichtingen van Twente: “Dit hadden we veel beter moeten uitspelen, maar het leek wel of wij met tien man speelden.” Zijn coach René Hake was na afloop kritisch en vond dat zijn ploeg het puntverlies aan zichzelf te wijten had. De Tukkers waren volgens de trainer niet scherp en dat wekte frustratie bij Hake.

Bezig met laden …