voetbalzone

‘Het liefst ga ik naar Arsenal, ik ben al sinds mijn zesde fan van die club’

Gijs Freriks05 mrt 2016, 15:10
Laatst bijgewerkt: 05 mrt 2016, 15:10
Advertentie

Leicester City bracht in de winter een bod van 22 miljoen euro uit op Ahmed Musa, maar CSKA Moskou is pas in de zomer bereid om de aanvaller te laten gaan. De 23-jarige Nigeriaan rekent er zelf op dat hij vanaf volgend seizoen in Engeland speelt.

/

“Ik kan niet ontkennen dat Leicester zich officieel heeft gemeld, maar ik wilde het seizoen hier ook gewoon afmaken. Ik wil met CSKA kampioen worden en dacht niet na over een transfer. Ik ontken ook niet dat de Premier League mijn doel is. Ik vind dat ik het verdien om een kans te krijgen in Engeland, daar ben ik klaar voor. Ik denk dat iedereen inmiddels kan zien dat ik in Engeland kan voetballen”, aldus Musa tegenover Championat.

“Over zes maanden speel ik in de Premier League. Althans, dat is wat ik wil”, gaat de ex-speler van onder meer VVV-Venlo verder. “Naar welke club ik wil? Naar een club die in mij gelooft, want ik wil niet op de bank zitten. Het liefst ga ik natuurlijk naar Arsenal. Ik ben al sinds mijn zesde supporter van die club en Nwankwo Kanu is altijd een idool van mij geweest. Het zou fantastisch zijn om voor Arsenal te spelen.”

Bezig met laden …