voetbalzone

‘Het liefst houden we mijn zoon, maar als er een bizar hoog bod komt…’

Erik van Dam17 jun 2013, 17:51
Laatst bijgewerkt: 17 jun 2013, 17:51
Advertentie

Paul Ince verkeert in de bijzondere omstandigheid dat hij de trainer is van zijn eigen zoon bij Blackpool. De 21-jarige Thomas Ince redde het niet bij Liverpool en speelt nu al twee seizoenen bij het lager aangeslagen Blackpool. Meerdere clubs, waaronder zelfs Liverpool, zijn bereid een transfersom op te hoesten om de aanvaller naar de Premier League te halen. Alle clubs horen echter ‘nee’.

/

De transfermarkt is al redelijk losgebarsten en bij Blackpool weet men dat Ince junior ook weer tal van gegadigden zal krijgen. Zijn vader zegt in een interview met de Blackpool Gazzette dat er inderdaad nu al sprake is van veel interesse. “Maar ik heb al met hem gepraat en hij zou het allesbehalve erg vinden om na de zomer opnieuw hier aan de slag te gaan”, aldus Ince senior.

“Ik zeg niet dat hij niet naar de Premier League kan of wil, want ik weet dat die dag komt. Maar als we hem de komende twaalf maanden nog hier kunnen houden, bespaart ons dat de moeite van het elders rondkijken. Het liefst houden we mijn zoon hier, maar als er een bizar hoog bod binnenkomt… dan moeten we ernaar kijken. We duimen dat hij ook komend seizoen nog hier is”, zegt Ince.

Bezig met laden …