voetbalzone

‘Het liep zo slecht, ik dacht: als ik nu een paar miljoen had, zou ik stoppen’

Erik van Dam23 dec 2013, 09:08
Laatst bijgewerkt: 23 dec 2013, 09:08
Advertentie
/

Bryan Linssen was zaterdagavond nadrukkelijk aanwezig bij Heracles Almelo-Vitesse. De aanvallende middenvelder maakte twee doelpunten bezorgde zijn team zo een punt tegen de titelkandidaat (2-2). Afgelopen zomer maakte hij de overstap van VVV-Venlo naar Almelo, op voorspraak van Peter Bosz. De eerste weken verliepen echter zo slecht, dat Linssen het even niet meer zag zitten.

De 23-jarige middenvelder zegt in het Algemeen Dagblad dat het van geen kant liep. “Het liep in een fase zo slecht met mij en het team, dat ik dacht: als ik nu een paar miljoen had, zou ik stoppen”, vertelt Linssen maandagochtend. Hij erkent dat de wereld er inmiddels een stuk rooskleuriger voor hem uitziet. In de laatste drie duels van Heracles maakte hij vier goals en dat heeft hem erg goed gedaan.

“We hebben al vier duels niet verloren en we eindigen de eerste seizoenshelft met 22 punten. De twijfels zijn weggepoetst”, constateert Linssen tevreden. Heracles staat nu dertiende in de Eredivisie; op 17 januari wordt de competitie weer hervat met de kraker tegen FC Twente, die men altijd graag wil winnen. Eerder dit seizoen verloor Heracles thuis met 0-3 van de ‘buurman’.

Bezig met laden …