voetbalzone

‘Het lijkt erop dat Mourinho er alles aan doet om ontslagen te worden’

Robin Bruggeman29 nov 2016, 14:37
Laatst bijgewerkt: 29 nov 2016, 14:37
Advertentie

José Mourinho stapte afgelopen zomer met hoge verwachtingen in bij Manchester United en de Portugees trok met Zlatan Ibrahimovic, Paul Pogba, Henrikh Mkhitaryan en Eric Bailly een aantal versterkingen van naam aan. Het begint er echter steeds meer op te lijken dat Mourinho the Red Devils voorlopig niet aan de praat gaat krijgen en volgens Tony Gale heeft hij het al wel weer gezien in Manchester.

/

“Wat mij betreft ziet hij eruit als een man die probeert ontslagen te worden. Hij heeft nog geen huis, regel dat en zorg dat je familie over komt. Hij ziet eruit als iemand die op zoek is naar een uitweg”, vertelt de oud-verdediger, die in 1995 kampioen werd met Blackburn Rovers, bij Sky Sports. “Normaal gesproken gebeurt dit bij José als hij twee of drie jaar ergens zit, maar nu gebeurt het al na twee of drie maanden. Ik snap niet helemaal wat er aan de hand is.”

“Ik zat zondag in het stadion bij de wedstrijd tegen West Ham United en zo stil had ik Old Trafford nog nooit gehoord. Er zaten zeventigduizend mensen en het was stil, er hing zo’n terneergeslagen sfeer”, gaat Gale verder. “Ik denk dat hij, toen hij naar de tribune werd gestuurd, probeerde om het publiek aan de gang te krijgen. Net als Jürgen Klopp doet. Ik denk dat hij gewoon niet wist wat hij moest doen.”

Bezig met laden …