voetbalzone

'Het lijkt me heerlijk om als tweede man met Velthuizen aan de gang te gaan'

Bart Kruyt25 mrt 2013, 19:40
Laatst bijgewerkt: 25 mrt 2013, 19:40
Advertentie

Vitesse staat in de competitie maar drie punten achter op koploper Ajax en het valt dan ook niet uit te sluiten dat de Arnhemmers volgend seizoen in de Champions League zullen uitkomen. Sander Westerveld is onder de indruk van de verrichtingen van zijn oude club en voelt wel wat voor een terugkeer. Westerveld hoopt bij Vitesse de stand-in voor Piet Velthuizen te kunnen worden.

/

Dit seizoen is Eloy Room tweede doelman bij Vitesse, maar hij heeft aangegeven dat hij volgend seizoen weer wekelijks wil gaan spelen. De 38-jarige Westerveld wil de baan van Room wel overnemen: "Het lijkt me heerlijk om als tweede man met Piet Velthuizen aan de gang te gaan. Dat zou voor mij de cirkel rondmaken", zegt de goalie tegen Voetbal International.

Westerveld begon zijn loopbaan bij FC Twente en stapte na twee seizoenen over naar Vitesse, waar hij drie jaar bleef en een toptransfer naar Liverpool verdiende. De doelman keepte vervolgens nog voor Real Sociedad, Real Mallorca, Portsmouth, Everton, Almeria, Sparta Rotterdam en Monza en staat momenteel onder contract bij het Zuid-Afrikaanse Ajax Cape Town.

Bezig met laden …