voetbalzone

'Het moest een keer gebeuren en dat deden we tegen dit goede Ajax'

Daniel Cabot Kerkdijk04 nov 2010, 08:05
Laatst bijgewerkt: 04 nov 2010, 08:05
Advertentie

AJ Auxerre pakte tegen Ajax (2-1 winst) haar eerste punten in de groepsfase van de Champions League. Door de zege hebben de Fransen zelfs nog uitzicht op de tweede stek. De achterstand op AC Milan bedraagt slechts twee punten en nummer drie Ajax heeft maar één punt meer. "Ook de volgende wedstrijd tegen AC Milan willen we een goed resultaat neerzetten", stelt trainer Jean Fernandez.

"Sinds de start van de groepsfase hebben we goed gespeeld, maar geen punten gehaald", vertelde Fernandez na afloop. "Het moest een keer gebeuren en dat deden we tegen dit goede Ajax. Voor rust speelden we erg goed en stonden we verdiend op 1-0, al had Julien Quercia ons in de eerste helft al op 2-0 moeten zetten."

"In de tweede helft sloeg de vermoeidheid toe, aangezien we niet gewend zijn om zoveel te spelen", vervolgde Fernandez zijn analyse. "Het is mooi dat de ingebrachte wisselspelers dan beslissend zijn. Ook de volgende wedstrijd tegen AC Milan willen we een goed resultaat neerzetten. De vorige wedstrijd waren we vooral voor rust goed, maar kregen we in de tweede helft twee treffers tegen."

Bezig met laden …