voetbalzone

'Het moge duidelijk zijn dat ik me meteen wil laten zien aan Van Gaal'

Matthijs van Laar17 jul 2014, 12:51
Laatst bijgewerkt: 17 jul 2014, 12:51
Advertentie

Tom Cleverley is zijn plek bij Manchester United allesbehalve zeker, maar de middenvelder gaat er alles aan doen om Louis van Gaal te overtuigen. De nieuwe manager trad woensdag officieel in dienst op Old Trafford en moet zijn elftal in een kleine maand zien klaar te stomen voor het echte werk. "We kijken ernaar uit", zegt Cleverley op de website van the Red Devils.

voetbalzone

Cleverley werd onlangs nog genoemd bij een groepje van zes spelers van wie het onzeker is of zijn überhaupt op Old Trafford mogen blijven. De 24-jarige Brit trekt zich daar echter niks van aan. "Het moge duidelijk zijn dat ik me meteen wil laten zien aan de nieuwe manager. Het is belangrijk om een goed indruk op hem te maken. Dat is mijn doel op de korte termijn, en daarna zien we het wel."

Dat Van Gaal op veel respect kan rekenen bij zijn nieuwe werkgever, lijkt evident. "Ik heb al een aantal dingen over hem gehoord en ik kijk ernaar uit om onder hem te trainen en te spelen", aldus Cleverley. "Je merkt dat de groep opgewonden is. Iedereen kijkt enorm uit naar de samenwerking met Van Gaal."

Bezig met laden …