voetbalzone

'Het spijt me voor Everton, maar hij heeft voor West Ham United gekozen'

Bart Kruyt19 jan 2016, 09:45
Laatst bijgewerkt: 19 jan 2016, 09:45
Advertentie

De supporters van Everton dachten waarschijnlijk dat Sam Byram al binnen was, maar het ziet ernaar uit dat de verdediger van Leeds United niet naar Liverpool, maar naar Londen zal verhuizen. Leeds wilde best zaken doen met Everton, maar Byram ging zelf liever naar West Ham United.

De 22-jarige Byram ontbrak afgelopen zaterdag al in de wedstrijdselectie van Leeds tegen Sheffield Wednesday en sprak met Everton over een mogelijke samenwerking. Hierna meldde echter ook West Ham zich en Byram, een rechtsback, gaat liever bij deze club aan de slag. “Het spijt me voor Everton, want ze hebben zich echt als heren gedragen, maar hij heeft voor West Ham gekozen”, zegt Leeds-eigenaar Massimo Cellino in The Guardian.

Het bod van West Ham schijnt lager te zijn dan dat van Everton, maar Leeds heeft niet veel keus: Byram beschikt over een aflopend contract bij de club en weigert om bij te tekenen. Zodoende is de huidige transferwindow de enige manier waarop Leeds nog wat aan de back kan verdienen en als de club het bod van West Ham niet accepteert, dan wacht Byram wel tot de zomer en stapt hij transfervrij over.

Bezig met laden …