voetbalzone

‘Het spijt mij voor Paris Saint-Germain en ik wil mij verontschuldigen’

Gijs Freriks12 sep 2015, 11:30
Laatst bijgewerkt: 12 sep 2015, 11:30
Advertentie

Paris Saint-Germain liet vrijdagavond op eigen veld twee punten liggen tegen Girondins Bordeaux (2-2) en dat mocht Kevin Trapp zich persoonlijk aanrekenen. De doelman ging bij beide doelpunten in de fout en bood na afloop voor de camera van Le Parisien zijn excuses aan.

voetbalzone

“Het spijt mij voor het team en ik wil mij verontschuldigen. Het moet echter niet blijven malen, want deze avond is voorbij. Ik moet mij nu focussen op de wedstrijd van dinsdag tegen Malmö FF”, zei de 25-jarige Duitser. “Zo is het leven nu eenmaal. Als je een fout maakt als doelman, dan levert dat de tegenstander bijna altijd een doelpunt op. Heel jammer.”

De overige spelers van PSG namen het de van Eintracht Frankfurt overgenomen keeper niet kwalijk, zo lieten zij na afloop in de media weten, en daar is Trapp blij mee: “Ja, dat is aardig, maar ik weet dondersgoed dat het mijn fouten waren. Ik weet niet goed wat te zeggen, maar dit soort dingen kan ook gebeuren. Het is moeilijk mijn fouten uit te leggen. Normaal gesproken neem ik minder risico.”

Laurent Blanc was niet tevreden: “Zowel als supporter als trainer vond ik ons elftal stroef spelen, ik denk dat dat het juiste woord is. En dan was er ook nog eens een individuele fout die ons de das omdeed. Als we hadden gewonnen, was mijn analyse hetzelfde geweest.” Adrien Rabiot zei dat Trapp niet ‘vernederd’ moet worden na diens geblunder: “Het was een collectieve fout, want we speelden in de slotfase allemaal minder”, zei hij bij Canal+.

Bezig met laden …