voetbalzone

'Het team van Ghana blijft bij elkaar en zal in 2014 nog sterker zijn'

Daniel Cabot Kerkdijk05 jul 2010, 13:40
Laatst bijgewerkt: 05 jul 2010, 13:40
Advertentie

Ghana werd in de kwartfinales van het WK uitgeschakeld door Uruguay, maar de ploeg van de Servische trainer Milovan Rajevac heeft veel lof gekregen vanuit eigen land. Kevin-Prince Boateng is blij met de Ghanese steun. “De mensen in Ghana houden van me”, stelt de 23-jarige middenvelder.

/

Ondanks de uitschakeling kijkt Boateng met vertrouwen uit naar de toekomst. “We hebben een goed elftal met veel jonge spelers. Het team blijft bij elkaar en zal over vier jaar nog sterker zijn”, aldus de international. “We hebben laten zien dat we met het hoogste internationale niveau mee kunnen.”

In het verleden koos Boateng ervoor om niet meer voor Duitsland uit te komen, terwijl broer Jérôme nog altijd Duits international is. “Mijn wissel van Duitsland naar Ghana is een juiste beslissing geweest”, benadrukte de middenvelder. Boateng richt zich nu weer op Portsmouth, maar gaat hoogstwaarschijnlijk deze zomer nog vertrekken bij de degradant uit de Premier League. Genoa en Lazio zouden interesse hebben in de Ghanees international.

Bezig met laden …