voetbalzone

'Het valt me tegen dat ik niet word genoemd bij PSV'

Bart Kruyt19 mrt 2012, 07:00
Laatst bijgewerkt: 19 mrt 2012, 07:00
Advertentie

Erwin Koeman staat maandag weer op het trainingsveld in Eindhoven. De Zaankanter staat echter niet voor de groep bij PSV, dat vorige week afscheid nam van Fred Rutten, maar bij eerstedivisionist FC Eindhoven. Koeman was na zijn vertrek bij FC Utrecht beschikbaar en levert naar eigen zeggen 'een vriendendienst', door Ernest Faber te vervangen bij de nummer drie van de Jupiler League.

/

Faber vertrok vorige week naar PSV, waar hij met Phillip Cocu het seizoen afmaakt als interim-duo. De Eindhovenaren overwogen nog om een 'senior' aan te stellen, maar in die zoektocht is de naam van Koeman niet gevallen. "Het valt me tegen dat ik niet word genoemd. Voor PSV ben ik groot genoeg", zei de voormalig middenvelder in De Telegraaf.

Omdat PSV geen optie leek te zijn, accepteerde Koeman de aanbieding van FC Eindhoven. "Ik was vrij, woon in de buurt en gun deze club het allerbeste. Daarnaast voel ik me niet te groot voor Eindhoven", benadrukt de coach, die in ieder geval het seizoen zal afmaken bij de eerstedivisionist. In de zomer wordt gekeken of de samenwerking eventueel verlengd kan worden.

Bezig met laden …