voetbalzone

‘Het was niet handig van Cabral om dat te zeggen, zeker nu niet’

Daniel Cabot Kerkdijk29 nov 2013, 08:05
Laatst bijgewerkt: 29 nov 2013, 08:05
Advertentie

De supporters van ADO Den Haag staan bekend als heel kritisch en zijn zodoende zeer teleurgesteld over de prestaties van het team van Maurice Steijn dit lopende seizoen. De Haagse club staat met dertien punten onder de rode streep in de Eredivisie en veel fans schreeuwen dan ook om het vertrek van de coach. Steijn voelt zich binnen de club echter heel erg gesteund.

/

Steijn snapt de onvrede onder de aanhang. “We staan zestiende, dat is te laag. Maar ga er maar aan staan: ik moet nieuwe spelers inpassen en we zijn plotsklaps overgestapt naar kunstgras, omdat we grote problemen hadden met het oorspronkelijke natuurveld”, vertelt hij aan Sp!ts. Steijn wijst er ook op dat men in het stadion traint, maar dat de krachttraining in het Zuiderpark is.

Steijn verdedigt enkele uitspraken van Jerson Cabral, die afgelopen week aangaf dat hij ADO als een springplank ziet. Die woorden vielen niet goed bij de aanhang, maar volgens Steijn ligt het iets genuanceerder. “Jerson vertelde gewoon wat de afspraak tussen hem en ADO is. Beiden hopen op een win-win-situatie, maar het was niet handig van hem om dat te zeggen. Zeker gezien de periode waarin we zitten.”

Bezig met laden …