voetbalzone

‘Het wordt een waar voorrecht om naar dit elftal te komen kijken’

Erik van Dam07 jul 2015, 22:31
Laatst bijgewerkt: 07 jul 2015, 22:31
Advertentie

In New York wrijft men zich lachend in de handen. David Villa speelde al vijftien wedstrijden voor New York City FC en de Amerikanen zullen daarnaast Frank Lampard snel voor het eerst in actie zien. Hij werd een jaar geleden al aangetrokken, maar moederclub Manchester City eiste de middenvelder eerst nog op. Na Villa en Lampard werd deze week de komst van Andrea Pirlo bevestigd en hij doet de harten in New York sneller kloppen.

voetbalzone

Binnen de club is men lyrisch dat de 36-jarige Italiaan gestrikt is. “Met Pirlo halen we een van de meest erkende en invloedrijke spelers ter wereld in huis. We bouwen aan iets ongelooflijk speciaals hier in New York”, zegt sportief directeur Claudio Reyna trots. “Er is nu een mix van grote, ervaren namen die iedereen ter wereld kent en jonge spelers met fantastisch veel talent”, aldus Reyna.

“Zij zullen alleen maar profiteren van de aanwezigheid van Andrea, David Villa en Frank Lampard. Het wordt voor de fans een waar voorrecht om naar dit elftal te komen kijken in het Yankee Stadium”, gelooft de directeur. Trainer Jason Kreis geeft aan dat Pirlo absoluut de moeite van het wachten waard is geweest, als de derde designated player. “Niemand twijfelt eraan dat we een van de beste spelers naar hier halen. Net zoals bij Villa was Pirlo’s laatste wedstrijd de Champions League-finale, dat zegt iets”, aldus Kreis.

Bezig met laden …