voetbalzone

‘Het wordt lastig om Real af te wijzen, dat is misschien wel de beste club’

Robin Bruggeman06 aug 2016, 11:15
Laatst bijgewerkt: 06 aug 2016, 11:15
Advertentie

Moussa Sissoko speelde zich tijden het EK behoorlijk in de kijker, maar de Fransman staat nog altijd onder contract bij Newcastle United, dat vrijdagavond zijn eerste wedstrijd in de Championship speelde. De kans lijkt, met interesse van clubs als Borussia Dortmund, Paris Saint-Germain en Real Madrid, echter klein dat de middenvelder het seizoen ook afmaakt als Magpie.

/

“Ik wachtte op het juiste moment en dat moment lijkt er aan te komen”, vertelt hij aan L’Equipe. “Ik voel dat ik er klaar voor ben om naar een grote competitie te gaan. Het is vleiend dat een grote club als Real interesse toont. Wie zou zich niet gevleid voelen als één van de beste clubs van de wereld, misschien wel de beste, naar je informeert? Real afwijzen, dat is ingewikkeld. Het zou fantastisch zijn om onder Zinédine Zidane te kunnen werken.”

Sissoko speelt sinds de winter van 2013 voor Newcastle, waar hij nog tot 2019 onder contract staat. De middenvelder wordt de afgelopen dagen ook nadrukkelijk genoemd als onderdeel van een transfercarrousel die op gang moet komen als Paul Pogba naar Manchester United vertrekt. Juventus zal in dat geval bij PSG aankloppen voor Blaise Matuidi, waarna Sissoko in beeld komt in de Franse hoofdstad.

Bezig met laden …