voetbalzone

'Het zal geen verrassing zijn als Feyenoord zich hiervan terug knokt'

Bart Kruyt05 feb 2015, 09:35
Laatst bijgewerkt: 05 feb 2015, 09:35
Advertentie

Feyenoord kreeg woensdagavond een flinke dreun van sc Heerenveen. De ploeg van Fred Rutten leek in de laatste speelronden goed bezig, maar ging in het Abe Lenstra Stadion met 3-1 onderuit. PEC Zwolle heeft Feyenoord al gepasseerd op de ranglijst en Ajax krijgt donderdagavond (thuis tegen AZ) de kans om zijn voorsprong op de aartsrivaal uit te breiden naar acht punten.

voetbalzone

Colin Kazim-Richards baalt als een stekker, maar rekent op een incident. "Dit is echt een terugslag, zeker in de strijd om de tweede plaats, maar we moeten door", zegt de aanvaller tegen NU.nl. "Dit was een gemiste kans, maar het zal geen verrassing zijn als Feyenoord zich hiervan terug knokt. Dat hebben we steeds gedaan."

Khalid Boulahrouz was geschrokken van Feyenoord. "In de tweede helft vond ik ons bij vlagen onherkenbaar", zegt hij op de website van zijn club. "Het verschil met de eerste helft en andere wedstrijden dit seizoen was groot. Hoe dat komt, is een goede vraag. Duidelijk is dat we onszelf in moeilijkheden hebben gebracht. Dit moeten we verwerken en er zondag weer staan."

Bezig met laden …