voetbalzone

‘Het zal goed zijn voor de competitie als Van der Vaart hierheen komt’

Robin Bruggeman03 aug 2016, 07:50
Laatst bijgewerkt: 03 aug 2016, 07:50
Advertentie
/

Rafael van der Vaart werd onlangs op de tribune gezien tijdens een wedstrijd van FC Midtjylland en sindsdien wordt er in Denemarken druk gespeculeerd over een transfer van de middenvelder naar de Superligaen. Trainer Stale Solbakken van landskampioen FC Kopenhagen ziet de 109-voudig Nederlands international in ieder geval graag naar de concurrent komen, al zal hij zelf geen poging doen om Van der Vaart te verleiden tot een overstap.

“Ik denk dat het goed zal zijn voor de competitie, het zal erg goed zijn voor iedereen als zo’n speler er voor kiest om naar Denemarken te komen”, vertelt hij in gesprek met TV 2 Sport. “Maar het zal geen invloed hebben op hoe wij denken en hoe wij ons spelletje spelen. Het zal niets veranderen aan onze strategie.”

Van der Vaart staat momenteel nog onder contract bij het Spaanse Real Betis, maar hij wordt vanwege zijn relatie met handbalster Estevana Polman, die zelf ook in Denemarken speelt, in verband gebracht met een transfer naar het Scandinavische land. Solbakken is niet van plan om te proberen de middenvelder naar de hoofdstad te lokken en weet ook niets van eerdere geruchten die de Nederlander in verband brachten met Kopenhagen: “Daar heb ik nooit van gehoord.”

Bezig met laden …