voetbalzone

'Het zou een shit-seizoen zijn als we geen enkele prijs zouden pakken'

Bart Kruyt02 mei 2014, 00:20
Laatst bijgewerkt: 02 mei 2014, 00:20
Advertentie

Chelsea won twee jaar geleden de Champions League en hoopte dat kunstje dit seizoen te kunnen herhalen. Atlético Madrid stak daar echter een stokje voor: de ploeg van Diego Simeone vocht zich na een vroege achterstand op Stamford Bridge terug en bereikte dankzij een 1-3 overwinning de finale. Chelsea dreigt het seizoen nu met lege handen te gaan eindigen.

voetbalzone

De ploeg van José Mourinho werd ook al uitgeschakeld in de Capital One Cup en FA Cup en maakt nu alleen nog kans op de landstitel. De achterstand op koploper Liverpool bedraagt maar twee punten, maar volgens Mourinho kan Chelsea dit seizoen geen kampioen worden. "En dan zou het een shit-seizoen zijn", zegt David Luiz in gesprek met de Daily Mirror.

"Chelsea is een grote club en we willen altijd prijzen winnen", vervolgt de Braziliaan. "Wanneer je thuis zit en naar de televisie kijkt, ben je het gewend om Chelsea te zien vechten voor prijzen. Maar helaas kan je niet altijd winnen. Het seizoen waarin we de Champions League wonnen was ook een shit-seizoen, maar uiteindelijk pakten we nog wel twee prijzen."

Bezig met laden …