voetbalzone

‘Het zou geweldig zijn als hij de goal scoort die City de titel oplevert’

Erik van Dam17 mrt 2012, 10:45
Laatst bijgewerkt: 17 mrt 2012, 10:45
Advertentie
/

Na de uitschakeling in de Europa League tegen Sporting Portugal van afgelopen donderdag, kan Manchester City zich volledig op de titelstrijd concentreren. Wanneer the Citizens komende woensdag aantreden voor de belangrijke wedstrijd tegen Chelsea, gaat wellicht de veelbesproken rentree van Carlos Tévez plaatsvinden. De Argentijn speelde geen wedstrijd meer voor zijn club sinds hij weigerde warm te lopen tijdens de Champions League-wedstrijd met Bayern München.

Tévez' ploeggenoot Kolo Touré zou de terugkeer op het veld van de spits toejuichen. “Het zou geweldig zijn als Tévez zou spelen tegen Chelsea, want hij scoort altijd veel tegen hen. Ik zou het geweldig vinden als hij de goal scoort die ons de titel oplevert, want hij is een hele goede speler”, blikt de Ivoriaan alvast vooruit op de slotfase van de competitie.

Ondanks de problemen tussen trainer Roberto Mancini en Tévez vindt Touré dat de voormalig persona non grata een belangrijke schakel kan zijn in de strijd om de titel. “Problemen kunnen gebeuren, maar zijn kwaliteit is er nog steeds. Het is fijn hem weer in het team te hebben, zeker in deze fase van de competitie. Hij kan doelpunten maken en is een sterke speler”, besluit Touré de lofzang op zijn teamgenoot.

Bezig met laden …