voetbalzone

‘Het zou heel moeilijk zijn om ‘nee’ te zeggen als Bayern München aanklopt’

Chris Meijer24 mei 2018, 12:14
Laatst bijgewerkt: 24 mei 2018, 12:14
Advertentie

Ante Rebic werd de afgelopen twee seizoenen door Eintracht Frankfurt gehuurd van Fiorentina en maakt komende zomer definitief de overstap naar de Duitse club. Met twee doelpunten in de finale had de vleugelaanvaller afgelopen weekeinde een belangrijke rol in de winst van de DFB Pokal. Door zijn goede prestaties wordt Rebic reeds in verband gebracht met een overstap naar Bayern München.

Niko Kovac, trainer van Eintracht Frankfurt, staat vanaf volgend seizoen aan het roer bij der Rekordmeister. Om die reden wordt Rebic nu ook in verband gebracht met een transfer naar Bayern. “Het zou heel moeilijk zijn om ‘nee’ te zeggen als Bayern aanklopt”, zegt de Kroatische vleugelaanvaller in gesprek met Goal. Rebic werkte eerder met Kovac samen bij Jong Kroatië.

“Kovac en ik hebben altijd goed samengewerkt, ik heb ervan genoten om onder hem te spelen. Hij gaat naar Bayern en we zien wel wat er volgend seizoen gaat gebeuren”, vervolgt Rebic, die dit seizoen totaal 28 wedstrijden speelde, waarin hij 8 keer scoorde en 3 assists leverde. De 24-jarige aanvaller, die deel uitmaakt van de voorlopige WK-selectie van Kroatië, zegt niet bezig te zijn met een transfer. “Ik wil eerst herstellen, het is een lang en zwaar seizoen geweest.”

Bezig met laden …