voetbalzone

‘Het zou me niets verbazen als hij bij Real Madrid of Barcelona belandt’

Peter Nusselder15 feb 2016, 13:42
Laatst bijgewerkt: 15 feb 2016, 13:42
Advertentie

Paris Saint-Germain is erin geslaagd om Marco Verratti langer aan zich te binden en heeft de middenvelder tot medio 2020 vastgelegd. Toch is het niet zeker dat de Italiaans international ook echt zo lang in Parijs blijft; zijn ex-trainer Giuseppe Galderisi rekent op een dag op een Spaanse transfer.

/

Real Madrid en Barcelona worden al geruime tijd met Verratti in verband gebracht en ondanks zijn contractverlenging bij PSG rekent Galderisi, die de 23-jarige middenvelder in het seizoen 2008/09 liet debuteren bij Pescara, erop dat de Italiaan een keer de overstap maakt naar de top van de Primera División. “PSG kan zich tegenwoordig meten met de beste clubs van Europa”, erkent Galderisi wel tegenover Goal.

“Maar het zou me niets verbazen als hij bij Real of Barcelona belandt. Zeker de speelstijl van Barça zou goed bij hem passen. Al denk ik niet dat PSG een talent als hij zomaar zal laten gaan.” Het heeft Galderisi wel verrast dat het de Franse topclub in 2012 lukte om Verratti naar het Parc des Princes te halen. “Alle topclubs in de Serie A hadden de kans hem in te lijven. Juventus, AC Milan, Internazionale, Napoli. Zij hebben een grote vergissing gemaakt.”

Bezig met laden …