voetbalzone

‘Het zou niet eerlijk zijn, als Januzaj straks meegaat naar Brazilië’

Erik van Dam26 apr 2014, 09:58
Laatst bijgewerkt: 26 apr 2014, 09:58
Advertentie

Kevin Mirallas vraagt zich af of Adnan Januzaj mee moet naar het WK 2014. Deze week maakte de grote belofte van Manchester United bekend dat hij zijn interlands voor België wil afwerken. Hij wees Kosovo, Albanië, Servië en andere landen af en liet weten voor de Rode Duivels uit te willen komen. Mirallas juicht dat toe, maar denkt dat Januzaj tijdens het WK thuis moet blijven.

voetbalzone

“Er werd veel druk op hem uitgeoefend om een keuze te maken en het is goed voor België dat hij voor ons heeft gekozen. Want hij is een goede voetballer”, zegt de aanvaller van Everton complimenteus. “Maar ik denk niet dat hij mee moet gaan naar Brazilië. Dat zou niet eerlijk zijn, want dan moet een andere goede voetballer thuisblijven, ten faveure van iemand die de internationals niet goed kent en niet veel voor zijn club heeft gespeeld.”

“Adnan kent de groep nog niet”, verduidelijkt Mirallas. “En feit is dat hij de laatste tijd niet veel minuten heeft gemaakt voor Manchester United. Het is niet alsof we op zijn positie spelers tekort komen, ofzo. Sterker nog, er zijn op zijn plek heel veel goede spelers voorradig bij België. Het wordt dus lastig voor hem”, geeft Mirallas aan.

Bezig met laden …