voetbalzone

Hibernian-manager Hughes: ‘De Graaf is een juweel van een aankoop’

Erik van Dam15 jun 2010, 16:54
Laatst bijgewerkt: 15 jun 2010, 16:54
Advertentie

Edwin de Graaf is blij met zijn transfer naar de Schotse Premier League-club Hibernian. De voormalig speler van NAC Breda tekent een contract voor vier seizoenen bij de club uit Edinburgh en heeft zin in zijn nieuwe avontuur. “Ik ben verheugd dat ik bij een club met zo’n goede organisatie en fantastische historie mag spelen”, zo zegt De Graaf dinsdag.

“Qua clubs had ik veel opties, maar nadat ik hier het trainingscomplex zag, het stadion bekeek en de manager sprak was ik er uit. Ik heb erg veel zin om te starten in juli." Hibernian-manager John Hughes is blij met de aankoop van De Graaf. “Hij is een juweel van een aankoop met ervaring in de Eredivisie en de voormalige UEFA Cup. Edwin is fysiek aanwezig, straalt leiderschap uit en zal een welkome aanvulling zijn op het team."

De Graaf speelde de afgelopen vier seizoenen bij NAC. Daarvoor kwam hij uit voor ADO Den Haag, Feyenoord en RBC Roosendaal. De overstap naar Hibernian is het eerste buitenlandse avontuur van de Hagenaar. Op de Nederlandse velden kwam hij in totaal tot 213 wedstrijden; daarin trof hij 42 maal doel. Zijn contract in Breda liep deze maand af.

Bezig met laden …