voetbalzone

'Hiddink gaf me een positief gevoel, maar ik wil wel wedstrijden gaan spelen'

Matthijs van Laar01 feb 2016, 15:46
Laatst bijgewerkt: 01 feb 2016, 15:46
Advertentie
voetbalzone

Gary Cahill maakt zich zorgen over zijn toekomst in het shirt van Chelsea. Guus Hiddink kiest met John Terry en Kurt Zouma voor een ander centrum, waardoor de Engels international genoegen moet nemen met een plek op de bank. Cahill ziet deelname aan het EK in Frankrijk daardoor in gevaar komen.

De dertigjarige stopper verlengde in december nog zijn contract bij the Blues en van paniek is dan ook nog geen sprake. “Maar ik wil wel minuten maken”, vertelt hij. “Ik ben erg gelukkig hier, daarom heb ik mijn contract ook verlengd. Mijn familie heeft het uitstekend naar de zin in Londen, ik heb hier successen geboekt en daar wil ik mee doorgaan. Ik ben dertig, ik heb nog een paar goede jaren in me.”

Cahill heeft inmiddels ook met Hiddink gesproken over de situatie. “Het was een goed gesprek”, claimt hij. “De manager is erg benaderbaar. Het heeft me goed gedaan, ik heb er in ieder geval een positief gevoel aan overgehouden. Natuurlijk wil ik graag bij de club blijven, daarom heb ik bijgetekend. Maar uiteindelijk gaat het ook om het spelen van wedstrijden”, besluit hij waarschuwend.

Bezig met laden …