voetbalzone

Hiddink: 'Het was jammer dat onze huisfotograaf een vrije dag had'

Bart Kruyt08 jan 2016, 15:51
Laatst bijgewerkt: 08 jan 2016, 15:51
Advertentie

Bij Feyenoord ontstond er tijdens de training een opstootje tussen Miguel Nelom en Tonny Vilhena en bij Chelsea kregen Diego Costa en Oscar het met elkaar aan de stok. Laatstgenoemde ontkende donderdagavond via Twitter dat er wat aan de hand was, maar dat had Guus Hiddink toch echt anders beleefd. “Soms gaan spelers over het randje, dat is niet erg”, zei de coach.

voetbalzone

Engelse media brachten naar buiten dat Diego Costa en Oscar met de hoofden tegen elkaar stonden. "Het was jammer dat onze huisfotograaf een vrije dag had, want hij had een geweldige foto kunnen maken", grapte Hiddink op zijn persconferentie. "Ze stonden als twee wolven met hun borst vooruit tegen elkaar aan. Oscar haalde Diego Costa onderuit en vervolgens liepen de gemoederen hoog op. Ze rolden over de grond, maar er werd niet geslagen."

Toen de gemoederen gesust waren, ging Oscar voor de groep staan en bood hij zijn excuses aan. “Hij keek Diego aan en toen begonnen ze te lachen. Het is opgelost”, maakte Hiddink duidelijk. Beide Brazilianen zitten gewoon in de wedstrijdselectie voor het bekerduel met Scunthorpe United; aanvallers Eden Hazard, Loïc Rémy en Radamel Falcao ontbreken vanwege blessureleed.

Bezig met laden …