voetbalzone

Hiddink: ‘Misschien kunnen Diego Costa en ik samen die film kijken’

Erik van Dam12 mrt 2016, 20:14
Laatst bijgewerkt: 12 mrt 2016, 20:14
Advertentie

De enige prijs waar Chelsea dit seizoen nog uitzicht op had was de FA Cup, maar na zaterdag zit ook dat er niet meer in. The Blues vonden hun Waterloo op bezoek bij Everton, dat in Romelu Lukaku de reuzendoder kende en met 2-0 won. Diego Costa verliet het strijdtoneel met een tweede gele kaart nadat hij Gareth Barry beet en dupeerde daarmee zijn ploeg nog eens extra.

/

Sinds de jaarwisseling maakte de Spaanse spits negen goals in vijftien wedstrijden, maar nu moet Chelsea vrezen voor een schorsing. De tuchtcommissie in Engeland zal zich buigen over wat er gebeurde in de wedstrijd en daarna waarschijnlijk een straf opleggen aan Diego Costa. “Ik heb hem niet kunnen vragen naar het incident, daar was geen tijd voor”, sprak Hiddink na afloop aan de journalisten die hem naar het gedrag van de spits vroegen.

“Of ik vind dat hij een cursus woedeheersing moet gaan doen? Ik geloof dat daar een film over gemaakt is, hè? Anger Management met Jack Nicholson. Misschien kunnen Diego Costa en ik samen eens naar die film kijken”, sprak Hiddink met een kwinkslag. “Hij werd wat gezocht door de tegenstander, dat stond wel in relatie tot de rode kaart. Het is jammer dat we uit de FA Cup liggen, het was mooi geweest om de finale te halen. Maar ik ben vooral blij dat we uit de degradatiezone zijn geraakt.”

Bezig met laden …