voetbalzone

'Hiddink moet knoop doorhakken over Kroaat; Arsenal ruikt kans'

Bart Kruyt20 dec 2015, 07:50
Laatst bijgewerkt: 20 dec 2015, 07:50
Advertentie

Guus Hiddink moet bepalen of hij Marcelo Brozovic als een aanwinst voor zijn selectie bij Chelsea ziet. José Mourinho wilde de middenvelder van Internazionale graag aantrekken in januari, maar afgelopen donderdag werd the Special One ontslagen. Chelsea blijft de belangrijkste kandidaat om Brozovic binnen te halen, maar dan moet Hiddink de technicus wel willen hebben.

voetbalzone

De 23-jarige Brozovic is bezig aan zijn tweede seizoen bij Internazionale en wordt in verband gebracht met verschillende topclubs buiten Italië. Chelsea heeft volgens de Daily Mirror de beste papieren om de Kroaat over te nemen, al is het dus nog niet duidelijk of het vertrek van Mourinho verandering in de zaak brengt.

Arsenal heeft volgens de tabloid nu goede hoop dat Brozovic naar Londen kan komen, terwijl Paris Saint-Germain, Barcelona en Sevilla de middenvelder ook op de korrel zouden hebben. Brozovic speelde tot dusver 26 competitiewedstrijden voor Inter, waarvan 11 in het lopende seizoen. Hij viel dit voetbaljaar vijf keer in en mocht zes keer vanaf het begin meedoen.

Bezig met laden …