voetbalzone

‘Hier ben ik wel even ziek van, ook al is een jongensdroom uitgekomen’

Peter Nusselder25 aug 2015, 10:25
Laatst bijgewerkt: 25 aug 2015, 10:25
Advertentie

Marten de Roon vond het al prachtig dat hij deze zomer de overstap kon maken van sc Heerenveen naar de Serie A en bijna beleefde hij afgelopen zondag een al even prachtig debuut in de Italiaanse competitie, toen hij met zijn nieuwe club Atalanta op bezoek ging bij grootmacht Internazionale.

voetbalzone

De gasten uit Bergamo dachten een punt mee naar huis te kunnen nemen, maar in blessuretijd zorgde zomeraanwinst Stevan Jovetic ervoor dat i Nerazzurri toch de overwinning pakten. “Hier ben ik wel even ziek van”, vertelt De Roon, die in de basis begon in Milan en door de fans van Atalanta direct werd verkozen tot man van de wedstrijd, aan het Algemeen Dagblad.

De middenvelder kan ondanks de nederlaag terugkijken op een geslaagd debuut in de Serie A. Van spanning had de voormalig Heerenveen-aanvoerder geen last. “Natuurlijk was het bijzonder om in San Siro te spelen, maar ik denk dat het echte besef pas later komt. Die nederlaag van zondag is balen, maar met voetballen in de Serie A, en in het bijzonder in San Siro, is wel een jongensdroom uitgekomen.”

Bezig met laden …