voetbalzone

'Hier moet je van genieten, maar het is nog geen gelopen race'

Bart Kruyt23 mei 2013, 21:22
Laatst bijgewerkt: 23 mei 2013, 21:22
Advertentie

Go Ahead Eagles staat met een been in de Eredivisie. De ploeg van Erik ten Hag was donderdagavond met 3-0 te sterk voor een erg matig FC Volendam en normaal gesproken moet dat voldoende zijn om de finale van de play-offs te winnen. Marnix Kolder, maker van het derde doelpunt van de wedstrijd, bleef na afloop echter voorzichtig.

/

De spits meent dat er nog niet te hard gejuicht kan worden. "Hier moet je van genieten, maar het is nog geen gelopen race", zei Kolder voor de camera van Eredivisie Live. "De fans vieren hier al de promotie, maar zover is het nog niet. We hebben ze echt weggespeeld, maar zondag moeten we nog naar Volendam en daar kan van alles gebeuren. We hebben nog niet gewonnen."

De Adelaarshorst is voor Volendam geen fijn stadion gebleken in dit seizoen: op de laatste speeldag van de reguliere competitie verloren de wijdbroeken al met 3-1 van Go Ahead en daardoor liep Volendam het kampioenschap in de Jupiler League mis. Met twee zeges op MVV leek de ploeg van Hans de Koning zich te hebben herpakt, maar donderdagavond ging het dus weer mis.

Bezig met laden …