voetbalzone

'Hier zijn werkelijk geen excuses voor, dit was echt walgelijk'

Daniel Cabot Kerkdijk26 jan 2013, 19:15
Laatst bijgewerkt: 26 jan 2013, 19:15
Advertentie

Disgusting. Anders kan een ziedende Harry Redknapp de uitschakeling in de vierde ronde van de FA Cup niet omschrijven. Queens Park Rangers kreeg zaterdagmiddag op het eigen Loftus Road met 2-4 klop van MK Dons, dat in de middenmoot bivakkeert van de League One; het derde niveau.

/

Redknapp stuurde ten opzichte van de competitiewedstrijd tegen West Ham United van vorige week (1-1) negen andere spelers het veld op. Zij stelden de manager flink teleur. “Hier zijn werkelijk geen excuses voor, dit was echt walgelijk”, zegt Redknapp op de officiële website. “Ik heb vandaag antwoord gekregen op veel vragen. Sommige antwoorden wist ik al, maar die werden opnieuw bevestigd.”

“Veel spelers klopten op de deur om te zeggen dat ze moeten spelen”, vervolgt de 65-jarige Redknapp. “Ik heb hen de kans gegeven en dat is het probleem; we zijn niet goed genoeg. Dat heb ik altijd al gezegd, dit is wat we hebben. Dat is waarom ik in de afgelopen twee weken in heel Europa ben geweest, om spelers te vinden die ons zouden kunnen versterken. We moeten nog zeker een spits halen.”

Bezig met laden …