voetbalzone

'Hij begrijpt niet waarom er zoveel hatelijke reacties zijn'

Erik van Dam09 jun 2011, 13:24
Laatst bijgewerkt: 09 jun 2011, 13:24
Advertentie

József Vörösbaranyi laat donderdag weten dat Balázs Dzsudzsák veel boze reacties heeft ontvangen naar aanleiding van zijn naderende transfer naar Anzhi Makhachkala. Veel fans, schijnbaar niet alleen van PSV maar ook in Hongarije zelf, lijken de overstap van de Hongaar naar de Russische club niet te kunnen waarderen; Dzsudzsák zou 'ontdaan' zijn door enkele van de reacties die hij ontving.

/

Anzhi promoveerde twee seizoenen geleden naar de hoogste Russische afdeling en eindigde toen als elfde. In het nieuwe seizoen moet het nog beter gaan, mede geholpen door de aanwezigheid van Roberto Carlos en Mbark Boussoufa. Dzsudzsák is ook een belangrijk doelwit. PSV's technisch manager Marcel Brands erkende eerder deze week dat Anzhi zich inderdaad heeft gemeld.

Gezien de financiële mogelijkheden bij de Russen ligt een snelle afhandeling van de transfer voor de hand. In Nemzeti Sport legt Vörösbaranyi, de zaakwaarnemer van Dzsudzsák, uit dat hij nog geen details kan of mag onthullen. Wel bekritiseert hij een deel van de supporters, die op 'internetfora' stevige kritiek uiten aan Dzsudzsáks adres. “Balázs begrijpt niet waarom zoveel reacties hatelijk zijn. Het is zijn carrière en als hij een verkeerde beslissing neemt, zijn de consequenties voor hem. Het is onbegrijpelijk dat een transfer van een Hongaarse speler naar een andere, buitenlandse club zoveel boosheid oproept.”

Bezig met laden …