voetbalzone

‘Hij blijft enkele dagen hier, maar Stam is nog geen speler van Standard’

Peter Nusselder11 jul 2013, 09:41
Laatst bijgewerkt: 11 jul 2013, 09:41
Advertentie

Belgische media gingen ervan uit dat Ronnie Stam zich al speler van Standard Luik mocht noemen, maar zover is het nog niet. De Nederlandse verdediger, die de afgelopen drie seizoenen onder contract stond bij Wigan Athletic, is wel bij de Belgische club aanwezig om te onderhandelen.

/

Van een afgeronde deal is echter nog geen sprake, benadrukken les Rouches donderdag op hun officiële website. “Zoals de media onthuld hebben bevindt Stam zich op dit moment inderdaad op onze club”, luidt het statement. “Maar het is niet zo dat de transfer al afgerond is. De onderhandelingen zijn nog aan de gang.” Er wordt wel verwacht dat de 29-jarige rechtsback spoedig zijn handtekening zal zetten in Luik.

Stam krijgt van zijn waarschijnlijk toekomstige werkgever alvast de kans om aan zijn herstel te werken. “In afwachting van de uitkomst van de gesprekken zal de speler wel enkele dagen bij ons blijven, zodat hij verder kan revalideren nadat hij twee maanden geleden een enkeloperatie heeft onderdgaan.” Stam speelde voor zijn vertrek naar Wigan in Nederland voor NAC Breda (zes jaar) en FC Twente (twee seizoenen).

Bezig met laden …