voetbalzone

'Hij gaat nergens heen, ook niet als we geen akkoord bereiken'

Bart Kruyt02 mei 2015, 13:45
Laatst bijgewerkt: 02 mei 2015, 13:45
Advertentie

Raheem Sterling houdt de gemoederen bij Liverpool behoorlijk bezig. De onderhandelingen over een nieuw contract verliepen uiterst moeizaam en de aanvaller heeft enige tijd geleden laten weten dat hij pas aan het einde van het seizoen verder wil praten. Na die uitspraak is Liverpool het uitzicht op een plek in de top vier kwijtgeraakt, terwijl het in de FA Cup werd uitgeschakeld.

voetbalzone

Voor Liverpool wordt het dus opnieuw een seizoen zonder prijs en de kans dat the Reds volgend seizoen in de Champions League actief zullen zijn, is minimaal. De vraag is dan ook wat Sterling van plan is, maar Brendan Rodgers is duidelijk: "Raheem gaat helemaal nergens heen in de zomer, ook niet als we geen akkoord weten te bereiken", zegt de manager. De twintigjarige Sterling heeft nu nog een contract voor ruim twee jaar, tot de zomer van 2017.

"De clubleiding zal opnieuw met zijn zaakwaarnemers spreken en we zullen opnieuw duidelijk maken dat we denken dat dit de beste plek is voor Raheem om zich verder te ontwikkelen", vervolgt Rodgers. "Iedereen wil prijzen winnen, iedereen wil meedoen in de Champions League, dat begrijp ik best. Maar het is ook belangrijk dat je kansen krijgt om speelminuten te maken." Bij Liverpool is Sterling een belangrijke basisspeler.

Bezig met laden …