voetbalzone

‘Hij gaat niet uit en drinkt niet: hij blijft met beide benen op de grond’

Gijs Freriks22 mrt 2016, 17:48
Laatst bijgewerkt: 22 mrt 2016, 17:48
Advertentie

De ster van Marcus Rashford is rijzende. De achttienjarige aanvaller maakte in vijf wedstrijden al drie doelpunten en groeide zelfs uit tot de matchwinner in de derby van Manchester, maar de supporters van Manchester United hoeven er niet bang voor te zijn dat het succes Rashford binnenkort naar het hoofd zal stijgen.

/

“Hij was na het duel met Manchester City even door het dolle heen, maar ik houd hem wel met beide voeten op de grond. Hij is overigens al erg nuchter van zichzelf en ik heb hem voor de zekerheid nog eens verteld dat hij met beide benen op de grond moet blijven staan. Hij moet de dingen niet gaan overhypen, dat heb ik ook gezegd”, aldus collega Jesse Lingard in de Engelse media.

“Hij gaat niet uit en drinkt niet. Hij is geen jongen die opeens een grote mond zou kunnen krijgen, want hij is altijd een harde werker geweest. Het is ook belangrijk wat je buiten het veld doet, want je moet je rust pakken en herstellen. Hij is aan het genieten, maar pakt natuurlijk ook zijn rust. De manager heeft hem de kans gegeven en hij maakt nu veel doelpunten voor ons”, aldus Lingard, die aangeeft dat Louis van Gaal erg tevreden was in de kleedkamer.

“Hij was buzzing!. Maar we weten natuurlijk dat dit niet de laatste wedstrijd van het seizoen was. We moeten nu doorgaan en ons focussen op het verslaan van Everton na de interlandperiode. We moeten het wedstrijd voor wedstrijd bekijken. We hebben onze strijdplannen al klaarliggen. De overwinning op Manchester City was wel een ongelooflijke boost voor ons. Iedereen zal met een goed gevoel terugkomen van de nationale ploegen.”

Bezig met laden …