voetbalzone

'Hij had een geweldige tijd bij PSV, maar gaat een nieuwe uitdaging aan'

Bart Kruyt11 jun 2015, 19:56
Laatst bijgewerkt: 11 jun 2015, 19:56
Advertentie

Mohamed Rayhi heeft besloten om PSV te verlaten. De aanvaller van Jong PSV had de mogelijkheid om zijn aflopende contract te verlengen, maar Rayhi heeft de clubleiding laten weten dat hij niet zal gaan bijtekenen. De dribbelaar gelooft niet meer in een doorbraak in het eerste elftal van PSV en gaat daarom op zoek naar een nieuwe werkgever.

voetbalzone

De twintigjarige Rayhi speelde sinds 2003 in de jeugdopleiding van PSV, maar gaat na twaalf jaar nu dus voor een andere club spelen. "Mohamed is er aan toe om wekelijks uit te komen op Eredivisie-niveau en wij denken dat dit niet het geval zal zijn bij PSV", laat zijn zaakwaarnemer Irchandly Bazoer weten aan Voetbal International. "Hij heeft een geweldige tijd gehad bij PSV, maar gaat nu een nieuwe uitdaging aan."

Rayhi speelde in de afgelopen twee jaar 48 competitiewedstrijden voor Jong PSV in de Jupiler League, waarin hij tien keer wist te scoren. In het afgelopen seizoen deed de aanvaller in twaalf competitieduels mee: hij scoorde toen driemaal, waaronder twee keer in de laatste competitiewedstrijd tegen FC Volendam. Jong PSV won dit duel met 2-0.

Bezig met laden …