voetbalzone

‘Hij heeft de ontwikkeling van zijn vriend Kongolo in zijn hoofd’

Daniel Cabot Kerkdijk03 apr 2015, 07:24
Laatst bijgewerkt: 03 apr 2015, 07:24
Advertentie
voetbalzone

Anass Achahbar hielp Feyenoord aan belangrijke punten met zijn met doelpunten tegen FC Dordrecht en PSV. De aanvaller beschikt over een aflopend contract, maar hij is niet van plan om zomaar een nieuwe verbintenis te ondertekenen. “Anass heeft de ontwikkeling van zijn vriend en leeftijdgenoot Terence Kongolo in zijn hoofd.”

“Die zat vorig jaar tot en met januari op de tribune en kijk eens hoe snel het sindsdien is gegaan", zegt zaakwaarnemer en broer Karim Achahbar vrijdag in gesprek met het Algemeen Dagblad. Volgens de belangenbehartiger wil zijn broer graag langer in De Kuip blijven. “Dat is duidelijk. Maar alleen als er een duidelijk plan is met hem. Hij zit nu in een fase van zijn loopbaan dat hij minuten moet maken”, zo laat hij aan het dagblad weten.

Achahbar zelf, 21 jaar, focust zich op de slotfase van de competitie. De kans is aanwezig dat komend weekend Colin Kazim-Richards weer in de punt van de aanval staat, tegen AZ. "Ik wil het de trainer in de slotfase van de competitie zo moeilijk mogelijk maken. Een eventueel nieuw contract zie ik de komende weken wel. Ik wil nog zoveel mogelijk minuten meepikken, mezelf voortdurend laten zien.”

Bezig met laden …