voetbalzone

‘Hij heeft een clausule van 18 miljoen euro: wie betaalt, mag hem halen’

Erik van Dam16 jun 2016, 23:52
Laatst bijgewerkt: 16 jun 2016, 23:52
Advertentie

Celta de Vigo heeft voor het eerst hardop aangegeven dat Nolito niet onverkoopbaar is. Manuel Agudo Duran, zoals de 29-jarige aanvaller voluit heet, is het laatste jaar in verband gebracht met Barcelona en Manchester City. In het verleden stond hij al eens onder contract in Catalonië en Josep Guardiola zou hem wel naar Engeland willen halen. Celta-voorzitter Carlos Mouriño geeft nu aan dat hij vermoedt dat Nolito weggaat.

/

“Ik denk dat Nolito ons dit jaar zal verlaten”, geeft de preses van os Célticos aan in gesprek met Reporte Jalisco. “Er zijn verder weinig cijfers te noemen en er zijn ook geen onderhandelingen gaande. Hij heeft een clausule van achttien miljoen euro: wie betaalt, mag hem halen”, aldus Mouriño. Hij denkt dat Nolito voldoende naam voor zichzelf heeft gemaakt om hogerop te kunnen.

“Hij heeft zo goed gespeeld. Het is een man van wie wij veel plezier hebben gehad. Als iemand ons echter de achttien miljoen euro betaalt, raken wij een hele goede speler kwijt. Het is heel moeilijk om hem rechtstreeks te vervangen, maar we hebben in zo’n geval wel geld dat we niet eerder hadden om de selectie van een impuls te voorzien”, weet Mouriño.

Bezig met laden …