voetbalzone

‘Hij heeft enkele operaties ondergaan, maar is nog in kritieke toestand’

Gijs Freriks26 sep 2013, 20:14
Laatst bijgewerkt: 26 sep 2013, 20:14
Advertentie

Ferencváros duimt voor Akeem Adams. De linksback deed zondag 94 minuten mee in de topper tegen Újpest (3-1 winst); toen werd hij vervangen om tijd te winnen. Na de wedstrijd werd de verdediger uit Trinidad & Tobago echter duizelig en snel naar het ziekenhuis in Boedapest gebracht. Daar constateerde men dat Adams een hartaanval heeft gehad.

“Adams heeft enkele operaties ondergaan, maar is helaas nog altijd in kritieke toestand”, laat algemeen directeur Pal Orosz van de Groene Adelaars weten aan Nemzeti Sport. De moeder van de pechvogel heeft inmiddels het vliegtuig gepakt naar Hongarije om een bezoek te brengen aan haar zoon.

De 22-jarige linkspoot maakte vorige maand de overstap van Central uit zijn thuisland naar Ferencváros, waarvoor hij tot dusver 6 competitiewedstrijden speelde. Bij de ploeg van Ricardo Moniz staan vier Nederlanders onder contract: Jack Tuyp, Julian Jenner, Mark Otten en Arsenio Valpoort. De Braziliaan Leonardo beschikt ook over een Hollands paspoort. Ferencváros staat na acht duels op de tweede plaats.

Bezig met laden …