voetbalzone

'Hij heeft het in zich om bij de beste spelers van de Premier League te horen'

Bart Kruyt26 dec 2013, 07:40
Laatst bijgewerkt: 26 dec 2013, 07:40
Advertentie

Adel Taarabt kent een moeizame start van zijn avontuur bij Fulham. De middenvelder wordt dit seizoen gehuurd van Queens Park Rangers, maar moet zijn draai nog vinden en mocht pas vier keer in de basis beginnen. Afgelopen weekend deed hij het echter uitstekend tegen Manchester City en de kans is groot dat hij donderdag tegen Norwich City opnieuw zal gaan starten.

/

René Meulensteen ziet het in ieder geval in de balkunstenaar zitten. "We weten dat Adel wedstrijden kan beslissen en ik denk dat ik hem een betere speler kan maken", zegt de coach van Fulham. "Hij is het gewend om altijd de bal te vragen en altijd een actie te maken. Ik praat daar met hem over, want hij moet zijn kwaliteiten gebruiken om verrassender te worden."

"Hij heeft het in zich om bij de beste spelers van de Premier League te horen", gelooft Meulensteen. "Hoeveel spelers zijn er technisch zo goed als Adel? Bovendien is hij sterk en snel. We moeten ervoor zorgen dat hij zijn kwaliteiten gebruikt om het team te helpen, dan is hij een erg waardevolle speler voor ons."

Bezig met laden …