voetbalzone

‘Hij heeft reden om te denken dat hij de beste is, maar Messi is beter’

Thijs Post20 nov 2012, 12:58
Laatst bijgewerkt: 20 nov 2012, 12:58
Advertentie

Manchester City speelt woensdag in eigen huis tegen Real Madrid en de Engelsen moeten winnen om nog kans te maken op de volgende ronde van de Champions League. Een makkelijke wedstrijd zal het in ieder geval niet worden, temeer omdat bij de opponent een van de beste voetballers ter wereld speelt: Cristiano Ronaldo. Volgens City-aanvaller Carlos Tévez is Ronaldo echter niet de allerbeste speler ter wereld.

/

“Het is normaal om te denken dat Cristiano de beste speler ter wereld is. Iedereen die tussen de 37 en 40 competitietreffers per seizoen maakt heeft reden om te denken dat hij de beste is, maar als je het mij vraagt is Lionel Messi nog beter”, tekent de Spaanse krant AS op uit de mond van de Argentijn.

“Neemt niet weg dat hij wel een van de beste spelers is. Het lijkt wel of hij geen druk voelt”, vervolgt de landgenoot van Messi. “Je moet hem continu in de gaten houden. De beste manier om hem te verdedigen, is simpelweg om hem niet aan de bal te laten komen. Als hij die wel heeft, en hij kan zijn acties maken, dan is hij levensgevaarlijk.”

Bezig met laden …