voetbalzone

'Hij is agressief, maar buiten het veld een van de aardigste die ik ken'

Matthijs van Laar10 jul 2015, 18:58
Laatst bijgewerkt: 10 jul 2015, 18:58
Advertentie

Diego Costa kende een uitstekend debuutjaar in de Premier League. De Spaanse spits van Chelsea had een fors aandeel in het behalen van de landstitel: in 26 optredens in de Premier League vond hij 20 keer het net. Nemanja Matic is onder de indruk van zijn ploeggenoot, die buiten het veld in vrijwel niks lijkt op de terriër die hij binnen de lijnen is.

voetbalzone

Het is een van de meest gestelde vragen die de Servische middenvelder krijgt: hoe is het om met Diego Costa samen te spelen? "Hij is erg agressief op het veld. Het is fijn om dat soort speler in je elftal te hebben, als je tenminste titels wilt pakken. Zijn doelpunten waren het afgelopen seizoen zeer belangrijk voor ons", zegt Matic in de Daily Mail.

Voor en na de negentig minuten tussen de lijnen, is de 26-jarige geboren Braziliaan een totaal anders mens. "Dan is hij een van de vriendelijkste jongens die ik ken. Hij is een goede vent, dat is voor mij het allerbelangrijkste. Dat hij daarnaast ook een geweldige voetballer is, komt op de tweede plaats."

Bezig met laden …